Zip Codes: Brazil

List of Sao Paulo Zip Codes: You can search for the Sao Paulo Zip Codes updated to 2020, the Brazil Zip Codes is automatically taken from official sites.

Zip/Postal Codes

Adamantina 17800-000
Adolfo 15230-000
Aguai 13860-000
Aguas Da Prata 13890-000
Aguas De Lindoia 13940-000
Aguas De Santa Barbara 18770-000
Aguas De Sao Pedro 13525-000
Agudos 17120-000
Alambari 18220-000
Alfredo Marcondes 19180-000
Altair 15430-000
Altinopolis 14350-000
Alto Alegre 16310-000
Aluminio 18125-000
Alvares Florence 15540-000
Alvares Machado 19160-000
Alvaro De Carvalho 17410-000
Alvinlandia 17430-000
Americana 13465-000
Americo Brasiliense 14820-000
Americo De Campos 15550-000
Amparo 13900-000
Analandia 13550-000
Andradina 16900-000
Angatuba 18240-000
Anhembi 18620-000
Anhumas 19580-000
Aparecida 12570-000
Aparecida D'oeste 15735-000
Apiai 18320-000
Aracariguama 18147-000
Aracatuba 16000-000
Aracoiaba Da Serra 18190-000
Aramina 14550-000
Arandu 18710-000
Arapei 12870-000
Araraquara 14800-000
Araras 13600-000
Arco-Iris 17630-000
Arealva 17160-000
Areias 12820-000
Areiopolis 18670-000
Ariranha 15960-000
Artur Nogueira 13160-000
Aruja 07400-000
Aspasia 15763-000
Assis 19800-000
Atibaia 12940-000
Auriflama 15350-000
Avai 16680-000
Avanhandava 16360-000
Avare 18700-000
Bady Bassitt 15115-000
Balbinos 16640-000
Balsamo 15140-000
Bananal 12850-000
Barao De Antonina 18490-000
Barbosa 16350-000
Bariri 17250-000
Barra Bonita 17340-000
Barra Do Chapeu 18325-000
Barra Do Turvo 11955-000
Barretos 14780-000
Barrinha 14860-000
Barueri 06400-000
Bastos 17690-000
Batatais 14300-000
Bauru 17000-000
Bebedouro 14700-000
Bento De Abreu 16790-000
Bernardino De Campos 18960-000
Bertioga 11250-000
Bilac 16210-000
Birigui 16200-000
Biritiba-Mirim 08940-000
Boa Esperanca Do Sul 14930-000
Bocaina 17240-000
Bofete 18590-000
Boituva 18550-000
Bom Jesus Dos Perdoes 12955-000
Bom Sucesso De Itarare 18475-000
Bora 19740-000
Boraceia 17270-000
Borborema 14955-000
Borebi 18675-000
Botucatu 18600-000
Braganca Paulista 12900-000
Brauna 16290-000
Brejo Alegre 16265-000
Brodowski 14340-000
Brotas 17380-000
Buri 18290-000
Buritama 15290-000
Buritizal 14570-000
Cabralia Paulista 17480-000
Cabreuva 13315-000
Cacapava 12280-000
Cachoeira Paulista 12630-000
Caconde 13770-000
Cafelandia 16500-000
Caiabu 19530-000
Caieiras 07700-000
Caiua 19450-000
Cajamar 07750-000
Cajati 11950-000
Cajobi 15410-000
Cajuru 14240-000
Campina Do Monte Alegre 18245-000
Campinas 13000-000
Campo Limpo Paulista 13230-000
Campos Do Jordao 12460-000
Campos Novos Paulista 19960-000
Cananeia 11990-000
Canas 12615-000
Candido Mota 19880-000
Candido Rodrigues 15930-000
Canitar 18990-000
Capao Bonito 18300-000
Capela Do Alto 18195-000
Capivari 13360-000
Caraguatatuba 11660-000
Carapicuiba 06300-000
Cardoso 15570-000
Casa Branca 13700-000
Cassia Dos Coqueiros 14260-000
Castilho 16920-000
Catanduva 15800-000
Catigua 15870-000
Cedral 15895-000
Cerqueira Cesar 18760-000
Cerquilho 18520-000
Cesario Lange 18285-000
Charqueada 13515-000
Chavantes 18970-000
Clementina 16250-000
Colina 14770-000
Colombia 14795-000
Conchal 13835-000
Conchas 18570-000
Cordeiropolis 13490-000
Coroados 16260-000
Coronel Macedo 18745-000
Corumbatai 13540-000
Cosmopolis 13150-000
Cosmorama 15530-000
Cotia 06700-000
Cravinhos 14140-000
Cristais Paulista 14460-000
Cruzalia 19860-000
Cruzeiro 12700-000
Cubatao 11500-000
Cunha 12530-000
Descalvado 13690-000
Diadema 09900-000
Dirce Reis 15715-000
Divinolandia 13780-000
Dobrada 15980-000
Dois Corregos 17300-000
Dolcinopolis 15740-000
Dourado 13590-000
Dracena 17900-000
Duartina 17470-000
Dumont 14120-000
Echapora 19830-000
Eldorado 11960-000
Elias Fausto 13350-000
Elisiario 15823-000
Embauba 15425-000
Embu 06800-000
Embu-Guacu 06900-000
Emilianopolis 19350-000
Engenheiro Coelho 13165-000
Espirito Santo Do Pinhal 13990-000
Espirito Santo Do Turvo 18935-000
Estiva Gerbi 13857-000
Estrela D'oeste 15650-000
Estrela Do Norte 19230-000
Euclides Da Cunha Paulista 19275-000
Fartura 18870-000
Fernando Prestes 15940-000
Fernandopolis 15600-000
Fernao 17455-000
Ferraz De Vasconcelos 08500-000
Flora Rica 17870-000
Floreal 15320-000
Florida Paulista 17830-000
Florinia 19870-000
Franca 14400-000
Francisco Morato 07900-000
Franco Da Rocha 07800-000
Gabriel Monteiro 16220-000
Galia 17450-000
Garca 17400-000
Gastao Vidigal 15330-000
Gaviao Peixoto 14813-000
General Salgado 15300-000
Getulina 16450-000
Glicerio 16270-000
Guaicara 16430-000
Guaimbe 16480-000
Guaira 14790-000
Guapiacu 15110-000
Guapiara 18310-000
Guara 14580-000
Guaracai 16980-000
Guaraci 15420-000
Guarani D'oeste 15680-000
Guaranta 16570-000
Guararapes 16700-000
Guararema 08900-000
Guaratingueta 12500-000
Guarei 18250-000
Guariba 14840-000
Guaruja 11400-000
Guarulhos 07000-000
Guatapara 14115-000
Guzolandia 15355-000
Herculandia 17650-000
Holambra 13825-000
Hortolandia 13183-000
Iacanga 17180-000
Iacri 17680-000
Iaras 18775-000
Ibate 14815-000
Ibira 15860-000
Ibirarema 19940-000
Ibitinga 14940-000
Ibiuna 18150-000
Icem 15460-000
Iepe 19640-000
Igaracu Do Tiete 17350-000
Igarapava 14540-000
Igarata 12350-000
Iguape 11920-000
Ilha Comprida 11925-000
Ilha Solteira 15385-000
Ilhabela 11630-000
Indaiatuba 13330-000
Indiana 19560-000
Indiapora 15690-000
Inubia Paulista 17760-000
Ipaussu 18950-000
Ipero 18560-000
Ipeuna 13537-000
Ipigua 15108-000
Iporanga 18330-000
Ipua 14610-000
Iracemapolis 13495-000
Irapua 14990-000
Irapuru 17880-000
Itabera 18440-000
Itai 18730-000
Itajobi 15840-000
Itaju 17260-000
Itanhaem 11740-000
Itaoca 18360-000
Itapecerica Da Serra 06850-000
Itapetininga 18200-000
Itapeva 18400-000
Itapevi 06650-000
Itapira 13970-000
Itapirapua Paulista 18385-000
Itapolis 14900-000
Itaporanga 18480-000
Itapui 17230-000
Itapura 15390-000
Itaquaquecetuba 08570-000
Itarare 18460-000
Itariri 11760-000
Itatiba 13250-000
Itatinga 18690-000
Itirapina 13530-000
Itirapua 14420-000
Itobi 13715-000
Itu 13300-000
Itupeva 13295-000
Ituverava 14500-000
Jaborandi 14775-000
Jaboticabal 14870-000
Jacarei 12300-000
Jaci 15155-000
Jacupiranga 11940-000
Jaguariuna 13820-000
Jales 15700-000
Jambeiro 12270-000
Jandira 06600-000
Jardinopolis 14680-000
Jarinu 13240-000
Jau 17200-000
Jeriquara 14450-000
Joanopolis 12980-000
Joao Ramalho 19680-000
Jose Bonifacio 15200-000
Julio Mesquita 17550-000
Jumirim 18535-000
Jundiai 13200-000
Junqueiropolis 17890-000
Juquia 11800-000
Juquitiba 06950-000
Lagoinha 12130-000
Laranjal Paulista 18500-000
Lavinia 16850-000
Lavrinhas 12760-000
Leme 13610-000
Lencois Paulista 18680-000
Limeira 13480-000
Lindoia 13950-000
Lins 16400-000
Lorena 12600-000
Lourdes 15285-000
Louveira 13290-000
Lucelia 17780-000
Lucianopolis 17475-000
Luis Antonio 14210-000
Luiziania 16340-000
Lupercio 17420-000
Lutecia 19750-000
Macatuba 17290-000
Macaubal 15270-000
Macedonia 15620-000
Magda 15310-000
Mairinque 18120-000
Mairipora 07600-000
Manduri 18780-000
Maraba Paulista 19430-000
Maracai 19840-000
Marapoama 15845-000
Mariapolis 17810-000
Marilia 17500-000
Marinopolis 15730-000
Martinopolis 19500-000
Matao 15990-000
Maua 09300-000
Mendonca 15220-000
Meridiano 15625-000
Mesopolis 15748-000
Miguelopolis 14530-000
Mineiros Do Tiete 17320-000
Mira Estrela 15580-000
Miracatu 11850-000
Mirandopolis 16800-000
Mirante Do Paranapanema 19260-000
Mirassol 15130-000
Mirassolandia 15145-000
Mococa 13730-000
Mogi Guacu 13840-000
Moji Das Cruzes 08700-000
Moji-Mirim 13800-000
Mombuca 13380-000
Moncoes 15275-000
Mongagua 11730-000
Monte Alegre Do Sul 13910-000
Monte Alto 15910-000
Monte Aprazivel 15150-000
Monte Azul Paulista 14730-000
Monte Castelo 17960-000
Monte Mor 13190-000
Monteiro Lobato 12250-000
Morro Agudo 14640-000
Morungaba 13260-000
Motuca 14835-000
Murutinga Do Sul 16950-000
Nantes 19645-000
Narandiba 19220-000
Natividade Da Serra 12180-000
Nazare Paulista 12960-000
Neves Paulista 15120-000
Nhandeara 15190-000
Nipoa 15240-000
Nova Alianca 15210-000
Nova Campina 18435-000
Nova Canaa Paulista 15773-000
Nova Castilho 15313-000
Nova Europa 14920-000
Nova Granada 15440-000
Nova Guataporanga 17950-000
Nova Independencia 16940-000
Nova Luzitania 15340-000
Nova Odessa 13460-000
Novais 15885-000
Novo Horizonte 14960-000
Nuporanga 14670-000
Ocaucu 17540-000
Oleo 18790-000
Olimpia 15400-000
Onda Verde 15450-000
Oriente 17570-000
Orindiuva 15480-000
Orlandia 14620-000
Osasco 06000-000
Oscar Bressane 19770-000
Osvaldo Cruz 17700-000
Ourinhos 19900-000
Ouro Verde 17920-000
Ouroeste 15685-000
Pacaembu 17860-000
Palestina 15470-000
Palmares Paulista 15828-000
Palmeira D'oeste 15720-000
Palmital 19970-000
Panorama 17980-000
Paraguacu Paulista 19700-000
Paraibuna 12260-000
Paraiso 15825-000
Paranapanema 18720-000
Paranapua 15745-000
Parapua 17730-000
Pardinho 18640-000
Pariquera-Acu 11930-000
Parisi 15525-000
Patrocinio Paulista 14415-000
Pauliceia 17990-000
Paulinia 13140-000
Paulistania 17150-000
Paulo De Faria 15490-000
Pederneiras 17280-000
Pedra Bela 12990-000
Pedranopolis 15630-000
Pedregulho 14470-000
Pedreira 13920-000
Pedrinhas Paulista 19865-000
Pedro De Toledo 11790-000
Penapolis 16300-000
Pereira Barreto 15370-000
Pereiras 18580-000
Peruibe 11750-000
Piacatu 16230-000
Piedade 18170-000
Pilar Do Sul 18185-000
Pindamonhangaba 12400-000
Pindorama 15830-000
Pinhalzinho 12995-000
Piquerobi 19410-000
Piquete 12620-000
Piracaia 12970-000
Piracicaba 13400-000
Piraju 18800-000
Pirajui 16600-000
Pirangi 15820-000
Pirapora Do Bom Jesus 06550-000
Pirapozinho 19200-000
Pirassununga 13630-000
Piratininga 17490-000
Pitangueiras 14750-000
Planalto 15260-000
Platina 19990-000
Poa 08550-000
Poloni 15160-000
Pompeia 17580-000
Pongai 16660-000
Pontal 14180-000
Pontalinda 15718-000
Pontes Gestal 15560-000
Populina 15670-000
Porangaba 18260-000
Porto Feliz 18540-000
Porto Ferreira 13660-000
Potim 12525-000
Potirendaba 15105-000
Pracinha 17790-000
Pradopolis 14850-000
Praia Grande 11700-000
Pratania 18660-000
Presidente Alves 16670-000
Presidente Bernardes 19300-000
Presidente Epitacio 19470-000
Presidente Prudente 19000-000
Presidente Venceslau 19400-000
Promissao 16370-000
Quadra 18255-000
Quata 19780-000
Queiroz 17590-000
Queluz 12800-000
Quintana 17670-000
Rafard 13370-000
Rancharia 19600-000
Redencao Da Serra 12170-000
Regente Feijo 19570-000
Reginopolis 17190-000
Registro 11900-000
Restinga 14430-000
Ribeira 18380-000
Ribeirao Bonito 13580-000
Ribeirao Branco 18430-000
Ribeirao Corrente 14445-000
Ribeirao Do Sul 19930-000
Ribeirao Dos Indios 19380-000
Ribeirao Grande 18315-000
Ribeirao Pires 09400-000
Ribeirao Preto 14000-000
Rifaina 14490-000
Rincao 14830-000
Rinopolis 17740-000
Rio Claro 13500-000
Rio Das Pedras 13390-000
Rio Grande Da Serra 09450-000
Riolandia 15495-000
Riversul 18470-000
Rosana 19273-000
Roseira 12580-000
Rubiacea 16750-000
Rubineia 15790-000
Sabino 16440-000
Sagres 17710-000
Sales 14980-000
Sales Oliveira 14660-000
Salesopolis 08970-000
Salmourao 17720-000
Saltinho 13440-000
Salto 13320-000
Salto De Pirapora 18160-000
Salto Grande 19920-000
Sandovalina 19250-000
Santa Adelia 15950-000
Santa Albertina 15750-000
Santa Barbara D'oeste 13450-000
Santa Branca 12380-000
Santa Clara D'oeste 15785-000
Santa Cruz Da Conceicao 13625-000
Santa Cruz Da Esperanca 14250-000
Santa Cruz Das Palmeiras 13650-000
Santa Cruz Do Rio Pardo 18900-000
Santa Ernestina 15970-000
Santa Fe Do Sul 15775-000
Santa Gertrudes 13510-000
Santa Isabel 07500-000
Santa Lucia 14825-000
Santa Maria Da Serra 17370-000
Santa Mercedes 17940-000
Santa Rita D'oeste 15780-000
Santa Rita Do Passa Quatro 13670-000
Santa Rosa De Viterbo 14270-000
Santa Salete 15768-000
Santana Da Ponte Pensa 15765-000
Santana De Parnaiba 06500-000
Santo Anastacio 19360-000
Santo Andre 09000-000
Santo Antonio Da Alegria 14390-000
Santo Antonio De Posse 13830-000
Santo Antonio Do Aracangua 16130-000
Santo Antonio Do Jardim 13995-000
Santo Antonio Do Pinhal 12450-000
Santo Expedito 19190-000
Santopolis Do Aguapei 16240-000
Santos 11000-000
Sao Bento Do Sapucai 12490-000
Sao Bernardo Do Campo 09700-000
Sao Caetano Do Sul 09500-000
Sao Carlos 13560-000
Sao Francisco 15710-000
Sao Joao Da Boa Vista 13870-000
Sao Joao Das Duas Pontes 15640-000
Sao Joao De Iracema 15315-000
Sao Joao Do Pau D'alho 17970-000
Sao Joaquim Da Barra 14600-000
Sao Jose Da Bela Vista 14440-000
Sao Jose Do Barreiro 12830-000
Sao Jose Do Rio Pardo 13720-000
Sao Jose Do Rio Preto 15000-000
Sao Jose Dos Campos 12200-000
Sao Lourenco Da Serra 06890-000
Sao Luis Do Paraitinga 12140-000
Sao Manuel 18650-000
Sao Miguel Arcanjo 18230-000
Sao Paulo 01000-000
Sao Pedro 13520-000
Sao Pedro Do Turvo 18940-000
Sao Roque 18130-000
Sao Sebastiao 11600-000
Sao Sebastiao Da Grama 13790-000
Sao Simao 14200-000
Sao Vicente 11300-000
Sarapui 18225-000
Sarutaia 18840-000
Sebastianopolis Do Sul 15180-000
Serra Azul 14230-000
Serra Negra 13930-000
Serrana 14150-000
Sertaozinho 14160-000
Sete Barras 11910-000
Severinia 14735-000
Silveiras 12690-000
Socorro 13960-000
Sorocaba 18000-000
Sud Mennucci 15360-000
Sumare 13170-000
Suzanapolis 15380-000
Suzano 08600-000
Tabapua 15880-000
Tabatinga 14910-000
Taboao Da Serra 06750-000
Taciba 19590-000
Taguai 18890-000
Taiacu 14725-000
Taiuva 14720-000
Tambau 13710-000
Tanabi 15170-000
Tapirai 18180-000
Tapiratiba 13760-000
Taquaral 14765-000
Taquaritinga 15900-000
Taquarituba 18740-000
Taquarivai 18425-000
Tarabai 19210-000
Taruma 19820-000
Tatui 18270-000
Taubate 12000-000
Tejupa 18830-000
Teodoro Sampaio 19280-000
Terra Roxa 14745-000
Tiete 18530-000
Timburi 18860-000
Torre De Pedra 18265-000
Torrinha 17360-000
Trabiju 14935-000
Tremembe 12120-000
Tres Fronteiras 15770-000
Tuiuti 12930-000
Tupa 17600-000
Tupi Paulista 17930-000
Turiuba 15280-000
Turmalina 15755-000
Ubarana 15225-000
Ubatuba 11680-000
Ubirajara 17440-000
Uchoa 15890-000
Uniao Paulista 15250-000
Urania 15760-000
Uru 16650-000
Urupes 15850-000
Valentim Gentil 15520-000
Valinhos 13270-000
Valparaiso 16880-000
Vargem 12935-000
Vargem Grande Do Sul 13880-000
Vargem Grande Paulista 06730-000
Varzea Paulista 13220-000
Vera Cruz 17560-000
Vinhedo 13280-000
Viradouro 14740-000
Vista Alegre Do Alto 15920-000
Vitoria Brasil 15705-000
Votorantim 18110-000
Votuporanga 15500-000
Zacarias 15265-000